کارایی و مزایای مدیریت کسب و کار هوشمند در ایران

کارایی و مزایای مدیریت کسب و کار هوشمند در ایران

کسب و کار هوشمند در ایران


تجارت الکترونیک روش های متفاوتی را برای هوشمند سازی کسب و کار در مقابل صاحبان مشاغل قرار داده است. در واقع مدیریت کسب و کار هوشمند مستلزم کسب مهارت و دانش در این زمینه است. در این راستا تکنولوژی خدمات شایسته ای را برای رشد کسب و کارها ارائه نموده است فقط کافی است با سیستم کاری آن آشنا شوید.

 

مدیریت کسب و کار هوشمند بر چه اساسی انجام می شود؟

سرعتی که تولید، توزیع و فروش محصولات در مدل کسب و کار هوشمند به خود گرفته است با روش های سنتی قابل مقایسه نیست. اگر کمی دقت کنید با شنیدن نام یک برند یا کنجکاو شدن در مورد سطح قیمت های یک محصول اولین کاری که افراد انجام می دهند جستجو در اینترنت یا اَپ استورها است. این یعنی تجارت سمت و سویی الکترونیکی گرفته است و دیگر کسی با پرسش از اطرافیان و حضور در محل به تحقیق نمی پردازد. شاید در اوایل پیاده سازی این مدل از کسب و کار ارتباط گرفتن مخاطب با آن به دلیل احساس عدم امنیت، ناآگاه بودن از نوع مبادلات، ناشناس بودن روش فروش و غیره سر باز می زدند، اما امروزه همه راه حل ها منتهی به آن بوده و این دستورالعمل اپیدمی شده است.

 

  1. مدیریت کسب و کار هوشمند با وب سایت و اپلیکیشن

کارآیی وب سایت ها در تجارت، تبلیغات و حتی مبادلات بین المللی از گذشته برایمان آشنا است و خدمات بی نظیری هم به مصرف کنندگان در هر زمینه شغلی ارائه نموده است. اما این بار اپلیکیشن ها دنیای متفاوتی را در مدیریت کسب و کار هوشمند ایجاد نموده اند. بی شک با استفاده از این دو ابزار کارها سریع تر و کم دردسر تر انجام خواهد شد. تمامی مشاغل مانند آشپزی، تاکسی، بازی های آنلاین، فروشگاه های تخفیفاتی و غیره علاوه بر فعالیت مداوم در وب سایت خود اپلیکیشن هایی به مخاطب ارائه می کنند تا هر لحظه و 24 ساعت در دسترس باشند و سرویس دهی نمایند. در واقع مدیریت کسب و کار هوشمند با استفاده از این ابزارها قصد دارد تا میزان محبوبیت خود و رضایت مشتری را افزایش دهد و به صورت دومینویی این حلقه ارتباطی را با جامعه افزایش دهد که قطعا موفق هم عمل خواهد کرد.

 

  1. دسته بندی اطلاعات سازمانی در مدیریت کسب و کار هوشمند

بایگانی و کارهای سنتی را در نظر بگیرید؛ اگر تجربه ورود به این بخش از یک سازمان را داشته اید، استرس و اضطراب ناشی از یافتن اطلاعات را به خوبی لمس خواهید کرد. امروزه نرم افزار، و کد های برنامه نویسی تحت وب کسب و کارهای هوشمند در حوزه های مختلف به شما این امکان را می دهد تا در صدم ثانیه به هرآنچه می خواهید دست پیدا کنید.

  • به عنوان مثال به سایت دیجی کالا مراجعه کرده اید و دنبال محصولی خاص هستید، اطلاعات را می توانید به راحتی با فیلتر برند، جنس، رنگ، قیمت و غیره وارد کنید، در کوتاه ترین زمان محصولاتی را که مد نظر شما است پیشنهاد می دهد.
مطالب بیشتر  چهار آفت در تصمیم گیری در زندگی فردی و کسب و کار

به همین راحتی!

 

        3. طرز تفکر در مدیریت کسب و کار هوشمند

هوشمند سازی مدیریت کسب و کار کسب و کارها به وجود آمده است تا روش های مدیریتی تغییر کند. مدیریت کسب و کار هوشمند، مجموعه را از جوانب مختلفی مانند نیازهای مشتریان، بهترین نوع ارائه خدمات، تغیییر و تحولات در زمینه کاری و دخل و خرج مورد بررسی قرار میدهد تا بهتر بتواند رشد و یا افت را تحلیل کند. این شیوه مدیریتی باید در ذهن و تفکر مدیران نهادینه شود تا در هر زمان تحلیل های لازم را به درستی انجام دهند.

 

       4. وظایف مدیریت کسب و کار هوشمند در مقابل مخاطب

هنگامی که مخاطب جذب یک برند می شود و لینک های دسترسی قوی از محصول یا خدمات مورد نظر خود انتظار دارد، باید بهترین ها را به ایشان ارائه کرد. در مدیریت کسب و کار هوشمند صاحبان مشاغل برآنند تا راه های دسترسی را به روز نگهداشته تا مخاطب در زمان مراجعه با مشکلات احتمالی مواجه نشود.

  • به عنوان مثال سرعت سایت باید بالا باشد و در 3 تا 7 ثانیه لود شود.
  • حجم اطلاعات، تصاویر، ویدئو زیاد نباشد و سطح کیفی قابل قبولی را ارائه دهند.
  • اپلیکیشن ارائه شده در نسخه های IOS و ANDROID قابل دسترسی باشد و محدودیتی در زمان های خاص نداشته باشند.

در این صورت می توان گفت مدیریت کسب و کار هوشمند با جلب رضایت مخاطب، قدرتمند عملکرده و وی را تبدیل به مشتری وفادار خود نموده است.

 

      5.اهمیت وجود مدیریت کسب و کار هوشمند در مشاغل مختلف

با مرور زمان کهنه ها نوستالوژی می شوند و در بخش خاطره انگیز مغز بایگانی می شوند و نو ها با تجربه شگفت و لذت بخش در اذهان جای می گیرند. با هوشمند شدن کسب و کارها کمتر کسی از شیوه های سنتی پاسخ مثبت می گیرد و تمایلی به استفاده از آن دارد و علت آن:

  1. اگر بخواهید با روش های قدیمی وارد بازار شوید افراد ماهر و کارکشته تر از شما در بازار بسیارند که اعتبار و شهرت زیادی طی سالیان دراز کسب نموده اند. اما یک کسب و کار جدید با هوشمند سازی می تواند جایگاه بهتری در بازار پیدا کند و فروش بیشتر در زمان کمتر را تجربه کند با توجه به آنکه نیاز به صرف هزینه های زیاد هم نیست.
  2. در مدیریت کسب و کار هوشمند اطلاعات به صورت بهینه و طبق استانداردهای جهانی در اختیار مصرف کننده قرار می گیرد. تبلیغات و توسعه مشاغل در این زمینه هیچ شباهتی با روش های سنتی ندارد و تنها دانش و مهارت در زمینه مدیریت کسب و کار هوشمند است که می تواند شما را در صدر قرار دهد.
  1. راه اندازی کسب و کار سنتی ممکن است آسان باشد و یا در ابتدا شاید هم موفق عمل کند اما موقتی است و جوابگوی نیاز بازار هدف نخواهد بود. کسب و کارهای هوشمند همگام با تکنولوژی گام بر میدارند که از سرعت و دقت بیشتری نسبت به روش های سنتی برخوردار است. در این روش تحلیل داده ها با پردازش بالا صورت می گیرد و همه جوانب کار حتی برای سال های آتی در نظر گرفته می شود. در صورتی که تغییرات جدید در جامعه حاکم شود تغییرات به راحتی اعمال می شوند.
  2. فروش در دنیای واقعی محدود به اشیا یا خدماتی خاص است اما مدیریت کسب و کار هوشمند به شما می آموزند که حتی اطلاعات و تولید محتوا در انواع متنی، صوتی و تصویری می تواند به عنوان محصول شما باشد و مخاطب لزوما با خدمات ملموس در ارتباط نباشد.
مطالب بیشتر  انواع کسب‌وکار

 

      6 .آینده کاری مشاغل با مدیریت کسب و کار هوشمند

در حوزه ارتباطات و اطلاعات، هوشمند سازی کسب و کارها می تواند بیشترین پاسخ مثبت را از جامعه بگیرد زیرا این ارتباط هر روز میان مخاطب و خدمات افزایش می یابد:

  • درآمدها به میزان چشمگیری افزایش می یابد
  • مشتریانی بدون محدودیت مرزی و جغرافیایی جذب خواهد شد که تاثیر زیادی در گسترش و توسعه کسب و کار دارد.
  • با تحلیل هایی که در بخش مدیریت کسب و کار هوشمند صورت می گیرد انعطاف پذیری و پیش بینی آینده کاری میسر است.
  • ارزش افزوده نرخ صعودی خواهد داشت.
  • تحلیل و آنالیزی که در مدیریت کسب و کار هوشمند صورت میگیرد، تغییر مسیر و رویه ها نسبت به روش های سنتی با سرعت بیشتر انجام می شود.
  • ارائه خدمات آنلاین و بدون محدودیت به مشتریان
  • کاهش هزینه های بازاریابی و تبلیغات (به صورت هدفمند و هوشمند)
  • شناسایی رقیبان جدید و قدیمی در بازار هدف
  • دسترسی به بازارهای جهانی
  • ایجاد تولیدات سفارشی برای برخی مشتریان
  • کاهش میزان آلودگی و حفظ محیط زیست

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

صفحه اصلیسوالاتتماسارتباط با ما