سازماندهی کسب و کار

کسب و کار


راه اندازی کسب و کارها و انواع استارت آپ ها مستلزم اجرای اصولی است تا بتوان از همان ابتدای امر موفق و توانمند ظاهر شد. با اجرای این روش های سازماندهی یک کسب و کار می توانید به توسعه ی کسب و کارهای کوچک و یا موفقیت در تجارت های بزرگ دست یافت. تمرکز و هدف گذاری در پیشبرد روش های سازماندهی یک کسب و کار منجر به نوآوری، فروش و رونق در سرمایه های سازمان خواهد شد.

اصل یک در سازماندهی یک کسب و کار؛ تعریف چشم انداز

برای کسب و کارتان از همان ابتدا چشم انداز مشخص کنید و تعریفی برای هریک از بندهای مربوط به آن داشته باشید. اهداف و برنامه های توسعه اقتصادی را در سازماندهی یک کسب و کار جدی بگیرید، هیچگاه به کمترین ها، درآمدهای زود بازده و کوتاه مدت اکتفا نکنید. نگاهی به برخی کسب و کارهای موفق قدیمی بیاندازید، حجره هایی که در گذشته از فروش پر رونق و اعتبار کافی برخوردار بودند. بنظر شما چرا صحبتی از آن ها به میان نیست و نتوانستند با آن سرمایه، جایگاهی در بازارهای امروز برای خود داشته باشند؟

این افراد هیچگاه به توسعه ی روابط اقتصادی و تجارت های بزرگ فکر نکرده اند و به کسب درآمد روزمره ی خود قانع بودند. کمی بزرگ فکر کنید و اجازه ندهید درآمدهای فریبنده، شما را از انجام کارهای بزرگ تر باز دارد. سازماندهی یک کسب و کار با ایجاد آرزوهای بزرگ امکان پذیر است که در پی آن تلاش و انگیزه ی لازم برای محقق کردن آن ها به وجود خواهد آمد.

فکر خود را بزرگ کنید اما کوچک شروع کنید

استارت آپ و یا کسب و کارها به گمان اینکه باید محلی شیک و مجلل داشته باشند تا بتوانند رشد کنند، کار را شروع می کنند. اما قبل از شروع هر فعالیتی باید برآوردی از هزینه های اولیه داشته باشید و پس از آن اقدام به شروع کسب و کار جدید نمایید. آیا در همان ابتدا از عهده ی هزینه های سنگین و مخارج پیش بینی نشده بر خواهید آمد؟ با سرمایه ی محدود در ابتدای راه روی همکاری با کسب و کارهای کوچک تمرکز کنید، بعد از رشد و کسب اعتبار می توانید روابط تجاری خود را گسترده تر و تغییرات لازم را ایجاد نمود.

 

با بیشترین توان به رشد کسب و کار بپردازید

حتی اگر با سرمایه ی کوچک هم شروع کرده باشید، دلیل نمی شود تلاش نکنید و با روندی خسته کننده یا کند پیش روید. برنامه های سازماندهی یک کسب و کار تعیین می کند در طی مدت معین سرمایه و درآمد های شرکت را چه میزان افزایش دهید.

مطالب بیشتر  انواع کسب‌وکار

اصل دو در مدیریت یک کسب و کار؛ تمرکز داشته باشید

یک کسب و کار زمانی می تواند به رشد سریع و موفقیت دست یابد که از همان ابتدای امر با دانش و تخصص لازم وارد بازار شده باشد. این روزها همه فعالیت ها به صورت تخصصی و حرفه ای انجام می شود و حرفی برای گفتن و مطرح شدن در بازار هدف دارند. تصور کنید با تولید کالایی می خواهید وارد بازار شوید، قبل از آن بررسی کنید چه میزان از تولیدات شرکت مورد توجه قرار می گیرد؟ این نوع تولیدات بیشتر در چه مناطقی پاسخ مثبت می شنوند؟

در این نوع تولیدات تا چه اندازه تنوع وجود دارد؟ رقیبان ما در بازار هدف چه کسانی هستند؟ بهترین سوالات برای ساماندهی یک کسب و کار مواردی است که در بالا به آن اشاره شد. با پاسخ به این سوالات در همان ابتدا خواهید دانست چه جایگاهی در بازار خواهید داشت و برای رسیدن به سطح مطلوب چقدر باید تلاش نمایید.

 

اصل سوم در سازماندهی یک کسب و کار؛ نوآوری و خلاقیت

نیازهای بازار این روزها در حال افزایش و رو به رشد تنوع در محصولات است. با خلاقیت و نوآوری می توان وارد بازار شد، اما باقی ماندن و به محبوبیت رسیدن فرایندی فراتر از ورود به بازار است. به بیانی دیگر، می توان با خلاقیت خود را به جامعه معرفی نمود و جایگاه ویژه ای یافت، اما آیا اصول حفظ و رشد این جایگاه را هم می دانید؟ برای حفظ جایگاه و برنده شدن در بازار داغ رقابتی علاوه بر نوآوری در تولیدات باید از انواع روش های سازماندهی در یک کسب و کار استفاده نمود. تنها به تولید کالا و محصول جدید نمی توان بسنده نمود بلکه همه ی ارتباطات داخل و بیرون سازمانی، توزیع و حمل کالا و سایر خدمات با روش های نوین اجرا شوند. همه این عوامل در سازماندهی یک کسب و کار دست به دست هم می دهند تا سازمان مربوطه برای همیشه جذابیت و نویی خود را نسبت به سایر رقبای هم رده داشته باشد.

  • مشتریان خود را بشناسید

حتی اگر بهترین خدمات و محصولات عرضه نمایید باز هم افرادی هستند که تمایلی به خرید از شما نداشته باشند. سطح قیمت، نوع سلیقه و خصوصیات افراد باعث می شود تا همواره انتخاب های متنوعی در محصولات داشته باشند. قرار نیست همه ی افراد جامعه مشتری شما باشند و از شما خرید نمایند. در این صورت باید بر روی مشتریان وفادار و مخاطبان کسب و کار خود تمرکز کنید و خدمات مخصوص به آن ها را ارائه نمایید.

  • همرنگ جماعت نشوید

متفاوت ظاهر شوید و مخاطبان را با ایده های نو و جالب روبرو کنید تا هیجان لازم را برای آشنایی بیشتر با محصول در آن ها ایجاد نمایید. اگر مانند بسیاری از کسب و کارهای کپی برداری کنید و تکراری باشید، هیچگاه بین کالا A و B برای مخاطب تفاوتی وجود نخواند داشت و بصورت رندوم یک کدام را انتخاب خواهد کرد. سازماندهی یک کسب و کار به شما پیشنهاد می دهد تا فروش و معرفی محصول را با استفاده از تکنولوژی های جدید انجام دهید تا در یک نگاه انتخاب برتر و پر مخاطب از طرف جامعه شناخته شوید.

  • مجموعه ی حرفه ای داشته باشید

داشتن یک مجموعه ی حرفه ای کوچک چندین برابر با ارزش تر از مجموعه ای بزرگ بدون خلاقیت و مهارت است. افراد حرفه ای از زمان به بهترین حالت ممکن استفاده می کنند و به انجام کارها سرعت می بخشند. همانطور که می دانید انجام کارها با سرعت و تخصص باعث می شود چندین گام از بازار جلوتر حرکت کنید و زودتر به خواسته و نیاز جامعه دست یابید و حرکت بعدی را زودتر پیش بینی و پایه روزی نمایید.

مطالب بیشتر  برنامه کسب‌وکار

  • مهربانی و لبخند را به پرسنل خود بیاموزید

برخوردهای نادرست پرسنل باعث می شود بدون در نظر گرفتن کیفیت خدمات یک سازمان، مخاطب از آن صرف نظر کند. بسیاری از برندهای حرفه ای در سراسر دنیا، مشتریان را با اخلاق حرفه ای و لبخند خود جذب می کنند و در کمال مهربانی محصول را به مشتریان معرفی می نمایند. هیچگاه به زور نمی توان افراد را وادار به خرید نمود و یا در صورت عدم خرید برخوردی ناشایست داشت.

 

نکته ی طلایی در سازماندهی یک کسب و کار

همواره در ذهن خود داشته باشید برای سازماندهی یک کسب و کار سریعا دست به کار شوید و هرگز نا امید نشوید. هنگامی که حرکتی رو به جلو داشته باشید شاهد باز شدن درهای جدید از موفقیت به سوی خود خواهید بود. استفاده از فرصت ها، سرمایه گذاری و انتخاب درست اهداف به شما کمک خواهند کرد درجا نزنید و آینده ای روشن برای خود ترسیم نمایید. از تمام روش های سنتی و مدرنیته در کسب و کار خود به کار گیرید چرا که هر کدام از روش ها مشتریان خود را همچنان دارند. اما به راحتی می توان گفت پر مخاطب ترین نوع فروش را میشود با کسب و کارهای اینترنتی و تبلیغات الکترونیکی تجربه نمود. به عنوان بهترین گزینه جهت رشد و توسعه ی کسب و کار حتما از انواع تبلیغات و فروش الکترونیکی در سازمان خود استفاده نمایید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

صفحه اصلیسوالاتتماسارتباط با ما