12 نکته برای کسب و کار موفق

کسب و کار موفق


جوانان، کارآفرینان و تمامی افرادی که خواهان کار و درآمد مستقل هستند با امید و نشاط کاری را راه اندازی می کنند و امیدوارند در طی مدت کوتاهی نتیجه مطلوب را دریافت کنند. نکات و تکنیک های راه اندازی کسب و کار بزرگ به شما کمک می کنند تا از تهدید ها و چالش ها، فرصتی بسازید و خوش بدرخشید. امیدواریم این مقاله را قبل از راه اندازی کسب و کارتان ببینید و مجموعه نکات ارائه شده راهگشای شما همراهان گرامی باشد.

قدم اول راه اندازی کسب و کار بزرگ با توجه به نیاز مشتریان

نیازسنجی و بررسی بازار هدف قبل از شروع هر کسب و کاری ضروری است. با شناخت نیازها 50 درصد راه از راه اندازی کسب و کار بزرگ خود را پیموده اید و بهتر می توانید با خلاقیت و ایده های نو وارد بازار شوید و حرفی برای گفتن داشته باشید.

قدم دو مدیریت بحران

هیچگاه انتظار نداشته باشید شرایط بر وفق مراد باشد و همه ی برنامه ریزی ها درست از آب درآید. صاحبان مشاغل در روبرو شدن با شکست یا عدم رضایت از نمودار پیشروی سطح کیفی برنامه ها ممکن است از کار دلزده و مایوس شوند. بهتر است درصد کمی هم احتمال دهید ممکن است در بخش های مختلف مانند تولید، عرضه، فروش و غیره با مشکل مواجه شوید. با این روش می توانید راه دومی را از قبل در زمان بروز مشکل در پیش روی خود قرار دهید و بحران را به خوبی مدیریت نمایید.

هیچ چیز قابل پیش بینی نیست، ممکن است اوضاع اقتصادی دچار رکود یا تورم شود، نرخ صادرات افزایش یا کاهش یابد و یا مشکلاتی در تهیه مواد خام اولیه داشته باشید، مدیران کسب و کارهای موفق برای هر مشکل راه حلی خواهند یافت و تن به جریان پیش آمده نمی دهند.

قدم 3 خلاقیت در تولیدات و خدمات

حتی اگر با ارائه ناب ترین ایده ها و تولید محصول فوق العاده وارد بازار شده باشید، با گذشت زمان ممکن است محصول برای مخاطب تکراری شود و مانند روزهای اول فوق العاده به نظر نرسد. کسب و کار بزرگ زمانی نمودار رشد خوبی خواهد داشت که همواره در پی به روز نگهداشتن و تنوع در محصولات خود باشد، استفاده از تکنولوژی های روز دنیا را در نظر بگیرد و نیازهای بازار را بررسی کند.

قدم 4 تعریف استراتژی

استراتژی به شما کمک می کند تا اهداف خود در دراز مدت را تعیین کنید و برای رسیدن به آن ها برنامه ریزی نمایید. دقت داشته باشید این برنامه ها همیشه هم قابل اجرا نخواهند بود و ممکن است در زمانی خاص مجبور شوید روند کار را تغییر دهید. امروز مشخص کنید در کجا ایستاده اید و کسب و کار خود را با چه شرایط و اهدافی شروع کرده اید و در تاریخی معین، بررسی کنید پس از گذشت این زمان در چه سطحی از بازار قرار گرفته اید(چه مقدار از اهدافتان عملی شده است).

مطالب بیشتر  طرح کسب‌وکار

قدم 6 داشتن آرزوهای بزرگ

مهم نیست آرزوی شما برای رسیدن به کسب و کار بزرگ چقدر دست یافتنی است، مهم این است چقدر برای رسیدن به آن تلاش می کنید. سعی کنید در زمانی که همه از کار دست کشیده اند شما در پی عملی کردن برنامه هایتان باشید، هنگامی که همه خواب هستند شما در فکر طرح ریزی برنامه های موفق آینده باشید. زمانی که کسب و کارها در تعطیلات به سر می برند خاص ظاهر شوید و به فعالیت خود ادامه دهید.

  • مطمئن باشید آرزوهای بزرگ یکی پس از دیگری محقق خواهند شد.

قدم 7 کسب و کار بزرگ نیازمند تبلیغات است

خب حالا که وارد بازار شده اید و با محصولی بی نظیر در حال کسب و کار هستید، چطور می خواهید خود را به جامعه معرفی کنید؟ تبلیغات، در این زمینه کمک شایانی به شما خواهد کرد. روش های سنتی را کنار بگذارید و به سراغ رسانه های جمعی فراگیر بروید. به راحتی می توانید با فعالیت در شبکه های محبوب اجتماعی تبلیغات قوی و گسترده ای راه اندازی کرد. سعی کنید در این تبلیغات از مواردی که؛ شما را خاص می کنند، رضایت مشتریان، کاربردهای تولید یا خدمت مورد نظر و غیره، شفاف و در عین حال اغوا کننده توضیح دهید.

  • رعایت صداقت فراموش نشود.

قدم 8 با مشارکت، کسب و کار بزرگ می تواند توسعه یابد

سرمایه داران و سرمایه گذاران بزرگ روی کسب و کاری هزینه می کنند که از موفقیت و محبوبیت برخوردار باشد. موفق ترین گام پس از رسیدن به محبوبیت مشارکت با این افراد است که به راحتی می توانید کسب و کار بزرگ و موفقی را در پیش روی خود قرار دهید. در این زمینه ممکن است به مرحله ای از موفقیت برسید که شما یک تولید کننده بزرگ شوید و دیگران خواهان فروش ارزش یا خدماتتان باشند.

قدم 9 محیطی دوستانه و منسجم ایجاد کنید

در کیفیت کار شخصی که با علاقه فعالیت خود را انجام می دهد و فردی که بخاطر ترس یا حقوق ماهیانه تن به کار می دهد بسیار تفاوت است. اولین گروه در کار خلاقیت، ایده پردازی و ذوق به خرج می دهد به طوری که آثار آن در رضایت مشتری هم کاملا مشهود است. گروه دوم صرفا کار محول شده را انجام می دهند و منتظر دریافت کار جدید هستند و همکاری با آن ها انگیزه ای در سایر افراد ایجاد نمی کند. سعی کنید از افراد حرفه ای در کارها بهره ببرید تا ارزش و جایگاه برند شما حفظ و یا ارتقا یابد.

مطالب بیشتر  تفاوت بین مدیریت و رهبری کسب و کار

قدم 10 یک نسخه را برای همه کارها نپیچید

دقت داشته باشید ممکن است کسب و کاری برای حل مسائل یا رسیدن به اهداف خود از یک فرمول خاص استفاده کند و موفق شود. تقلید کورکورانه و بدون آگاهی را از سر خود دور کنید و انتظار نداشته باشید این راه حل در سازمان شما هم جواب مثبت بگیرد. مواردی همچون نوع تولید و خدمت، اهداف سازمان، سرمایه های در جریان، درآمد ها و غیره می توانند هر یک شاخص مهمی در تعیین راه حل ها باشند.

توصیه می کنیم یک نسخه را صرفا برای همه مشکلات نپیچید.

قدم 11 جایگاه فعلی کسب و کار خود را بررسی کنید

یک کسب و کار بزرگ همواره نظر سنجی و نیاز سنجی را در رأس امورات خود قرار می دهد. دنیای پیش رو دنیای تنوع و گستردگی فناوری است که بصورت ثانیه شمار در حال تغییر است. هر روز اخبار مربوط به کسب و کار موردنظر، بهترین روش های تولید و تغییرات به وجود آمده را دنبال کنید.

  • مراقب باشید از قافله عقب نمانید…!

قدم 12 زود نا امید نشوید و منتظر معجره نباشید

برای رسیدن به موفقیت باید زمان و هزینه صرف کرد، انتظار بازدهی در کوتاه مدت نداشته باشید، چرا که این طرز تفکر قادر است شما را در مدت کوتاهی ناامید کند. به دنبال معجزه نباشید چرا که بازدهی کوتاه مدت در کسب و کارها غیر منطقی است. زمانی می توانید به کسب و کار بزرگ دست پیدا کنید که با سختی های کار دست و پنجه نرم کرده باشید.

برای آنکه بهتر این ماجرا را درک کنید نگاهی به گذشته اپل بیاندازید. ببینید استیو جابز از کجا و با چه امکاناتی شروع کرد؟ چقدر ناامیدش کردند و مشکلات مانع کار شدند. انگیزه و امید به کارها جهت می دهد، در این صورت غیر ممکنی وجود نخواهد داشت. تمام کسب و کارهای موفق دنیا روزگاری سختی های زیادی را به جان خریده اند، پس با قدرت شروع کنید و هرگز دست از تلاش بر ندارید و افراد موفق را الگوی خود قرار دهید تا با آرامش خاطر کسب و کار خود را مدیریت کنید.

  • یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

صفحه اصلیسوالاتتماسارتباط با ما