روش های مدیریت کسب و کار ها هر روز تغییر کرده و صاحبان مشاغل را با چالش های فراوان رو برو می کند. اگر این چالش ها به درستی مدیریت نشوند باعث شکست یک سازمان خواهد شد. مطالعه روزانه، استفاده از تجربیات سایرین و تقلید از فعالیت های رقبا شاید در یک برحه زمانی پاسخگوی نیازها می شد اما امروزه با توجه به پیچیدگی های درون سازمانی و توسعه کسب و کارها، روش های منسوخ دیگر پاسخگو نیست. دوره مدیریت کسب و کار به شما می آموزد تا چطور مطابق با نیاز روز گام بردارید و بهترین تصمیمات سازمانی را اتخاذ نمایید.
برای مدیریت بهتر مشاغل بهتر است:
- دانش بازاریابی و مدیریتی را افزایش دهید.
- تکنیک های CRM را بخوبی بشناسید و در اجرای آن پایبند باشید.
- نیروی انسانی و مدیریت منابع فیزیکی را به خوبی مدیریت کنید.
- توسعه ارتباطات بین سازمانی و افزایش روابط
- راه اندازی سیستم مدیریت بحران
- مدیریت تامین بودجه و درآمد
با این حال باز هم می طلبد با توجه به تغییرات روز افزون دنیای کسب و کار مدیران دانش خود را در زمینه مدیریت کسب و کار (MBA) افزایش دهند تا سازمان در تمام سطوح اجتماعی و اقتصادی رشد بهتری داشته باشد. مدیریت کسب و کار از جمله رشته های تحصیلی است که توسط دانشگاه های آمریکا معرفی شد که می توان آن را کارشناسی ارشد مدیریت حرفه ای نامید. این مدیران در مقابل بحران و تورم های اقتصادی توانایی ارائه استراتژی هایی را دارند که سازمان ها و مشاغل را از شکست های بزرگی اقتصادی نجات می دهند.
آینده شغلی فارغ التحصیلان مدیریت کسب و کار
افراد فارغ التحصیل در زمینه MBA به راحتی پس از فراغت از تحصیل می توانند با حقوق و مزایایی بیشتر از سایر رشته ها مشغول به کار شوند. تخصصص این افراد مربوط به فعالیت در کارخانجات، شرکت ها و سازمان های بزرگ مالی یا تولیدی است که پس از مدتی تجربه کاری به پختگی و توانمندی چشمگیری خواهند رسید. توصیه می کنیم در هر شاخه تخصصی که مشغول به تحصیل و یا فعالیت هستید حتما از دوره مدیریت کسب و کار بهره مند شوید، چرا که آینده کاری کسب و کار خود را با این دوره بیمه خواهید کرد.
این افراد حتما در دوره مدیریت کسب و کار شرکت نمایند
- افرادی که تمایل به راه اندازی استارت آپ ها دارند و می خواهند در همان ابتدای امر درخشان ظاهر شوند بی شک دوره مدیریت کسب و کار یکی از مهم ترین آموزش های انگیزشی و مهارتی در زمینه مدیریت سازمانشان خواهد بود.
- مالکان برندهای بزرگ تجاری و مشاغل معتبر همواره برآنند تا دانش مدیریتی خو را به روز نگهداشته و از فرصت های اقتصادی نهایت استفاده را ببرند. بسیاری از شرکت کنندگان دوره مدیریت کسب و کار از میان همین افراد هستند که با اشتیاق و افتخار در دوره حضور می یابند.
- در دوره مدیریت کسب و کار می آموزید تا روابط تجاری، مذاکرات حرفه ای و بین سازمانی و ارتباط با پرسنل و ارباب رجوع را به راحتی بهبود بخشیده و پایدار سازید. بی شک نیاز هر مدیری آموختن مهارت هایی است که در جهت توانمند ساختن ایشان و رونق کسب و کار کمک کند
رونق اقتصادی با دوره مدیریت کسب و کار
- مدیران کسب و کار: ببینید دوره مدیریت کسب وکار ماشین پولسازی نیست و با این چشم انداز که با گذراندن این دوره حتما به درامدهای کلان می رسیم نباشد. بهترین روش های مدیریتی از قبیل مدیریت بحران، مدیریت بودجه، بازاریابی و غیره را در دوره مدیریت کسب و کار خواهید گذراند. اما این ماشین خود شما هستید که چه میزان از این دانش در فعالیت های سازمانی خود به کار گیرید؟
گاهی افراد با یک جرقه ایده هایشان شعله ور می شود و به راحتی طرح و برنامه کسب و کار ارائه می دهند که می تواند سازمان را با دگرگونی فوق العاده ای روبرو کند.
- دانشجویان مدیریت کسب و کار: با شرکت در دوره مدیریت کسب و کار تفاوت بسیاری میان شما و سایر دانشجویان است. اکنون شما از مهارت هایی برخوردار هستید که آینده کاری درخشان و حقوق بالایی در انتظارتان است. قطعا با شرکت در این دوره ها تحولات درونی و فردی را احساس خواهید کرد و بهترین متدهای مدیریتی را برای بهبود بخشیدن به کسب و کارها در سر خواهید داشت.
ورود شما به یک کسب و کار با مهارت هایی که دو دوره مدیریت کسب و کار به دست آورده اید، همگام با افراد خبره و با تجربه قابلیت مقابله دارد.
استراتژی های مدیریت کسب و کار
هدف از برگزاری دوره مدیریت کسب و کار پرورش افراد خلاق و مبتکری است که در حیطه مدیریت سازمان ها مشغول به فعالیت هستند. مهم نیست مدیر استارت آپ کوچک هستید، مالک برند تجاری فاخر و یا حتی دانش آموخته فارغ التحصیل باشید. در هر صورت افزایش سطح مهارت ها در یک رده خواهد بود، اما این قدرت تفکر و خلاقیت ذهن است که شما چه میزان می توانید از این دانش بهره ببرید.
- راه اندازی بخش های مهم یک سازمان از قبیل: تولید، بازاریابی، فروش و امور مالی
- ارائه برنامه و اعمال تغییرات در بخش های تخصصی سازمان
- طراحی کسب و کار و رهبری موثر در زمینه تحول سازمانی
- ایجاد بخش های تخصصی و حیاتی مختلف در سازمان
- ارائه راهکارها و مشاوره به سازمان ها برای مقابله با بحران های مالی و مشکلات درون سازمانی
افراد پس از گذراندن دوره مدیریت کسب و کار دو نوع بازخورد خواهند داشت:
- مدیران مشاغل مختلف با تجربه ی قبلی با استفاده از مهارت های آموزشی دوره مدیریت کسب و کار، شایسته تر عمل خواهند کرد و بی تردید با دید باز و استراتژی های هدفمندتر پا در بازار رقابتی می گذارند.
- دانش آموختگان این دوره که تجربه و مهارت قبلی در حوزه مدیریت نداشته اند، به راحتی نیمی از راهی که بسیاری از متخصصان در فعالیت های موفق تجربی به دست آورده اند را طی نموده و مابقی راه به اراده و پشتکاری است که برای آینده کاری خود صرف می کنند.
گرایش های مدیریت کسب و کار
علاقمندان به شرکت در رشته مدیریت کسب و کار می توانند شاخه های مدیریت:
استراتژی، بازاریابی، رفتار سازمانی و منابع انسانی، سیستم های اطلاعاتی و فناوری اطلاعات، عملیات و زنجیره تأمین، فناوری، مالی، نوآوری و توسعه محصول و خدمت، عمومی، سازمان های پروژه محور، خدمات، کارآفرینی، کسب و کار بین المللی و انرژی را بر حسب علاقمندی و توانایی دنبال کنند.
مدیریت کسب و کار در ایران
طی برآوردهای انجام شده کم نیستند مشاغلی که نیاز به مدیریت کسب و کار در سازمان خود دارند. این نیاز به صورت روز افزون در حال افزایش است و پیش بینی می شود طی 10 سال آینده همچنان به مهارت متخصصین این رشته در ایران احتیاج باشد. نیاز روز افزون به مدیریت کسب و کار باعث شده است تا بسیاری از دانشجویان و فارغ التحصیلان از فرصت های پیش رو استفاده کننده و اقدام به مهاجرت نمایند تا به صورتی دولتی یا خصوصی استخدام شده یا به ادامه تحصیل بپردازند.
متاسفانه مقطع دکترای مدیریت کسب و کار در ایران وجود ندارد و بهترین کشورها جهت پذیرش دکتری این رشته آمریکا، کانادا، مالزی، هند و استرالیا هستند. DBA شاید نامی آشنا برایتان باشد که برای مقطع دکتری تلقی می شود و تحت عنوان آینده پژوهی به تصویب رسیده است که رشته مدیریت استراتژیک بحساب می آید.
بدون دیدگاه